Going Digital: Afstudeerpresentatie Veerle Dijkstra

10 February, 2023

N.B. This event will take place in Dutch

Graag wil ik u hartelijk welkom heten bij een presentatie op donderdag 2 maart, van 14:30 tot 17:00 uur in de Sweelinckzaal (kamer 005), Drift 21, Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst zal ik mijn afstudeeronderzoek presenteren, waarvoor ik in 2020 online en offline veldwerk heb gedaan in vier Utrechtse christelijke kerken: de Gerardus Majellakerk, de Jacobikerk, de CGK Utrecht-West en Motion Church. Verschillende met elkaar verbonden thema’s zullen deze middag aan bod komen, waaronder:

  • Corona (in Nederland)
  • Religieuze bemiddeling
  • Digitalisering van een eredienst
  • De materialiteit van online / offline

De bijeenkomst is georganiseerd met een breed publiek voor ogen: binnen en buiten de universiteit, bekenden en onbekenden. In het bijzonder nodig ik ook leden van de door mij onderzochte kerken en hun kennissen uit. Zonder hen was mijn onderzoek er niet geweest!

Het wordt een mooie gelegenheid om mijn bevindingen met jullie te delen en om samen in discussie te gaan. Ik kijk ernaar uit!

Wil je er bij zijn? Meld je dan s.v.p. aan door middel van een mailtje naar v.e.dijkstra@uu.nl

Met vriendelijke groet,

Veerle Dijkstra (RMA student 2019-2022)