(GEANNULEERD) Going Digital: Corona as a Lens onto the Dynamics of Religious Mediation in Four Christian Churches (Symposium)

23 November, 2022

Helaas gaat het evenement vanwege ziekte niet door. Verdere informatie over een nieuwe datum volgt. 


Please note: this event will take place in Dutch.

Graag wil ik u hartelijk welkom heten bij een klein symposium op vrijdag 9 december, van 14:00 tot 17:00 in de Sweelinckzaal. Tijdens dit evenement zal ik mijn RMA thesis getiteld Going Digital: Corona as a Lens onto the Dynamics of Religious Mediation in Four Christian Church Communities presenteren. Ook zal er ruim de gelegenheid zijn voor onderlinge discussie.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor een breed publiek. Dit publiek kan bestaan uit mensen verbonden aan vier christelijke kerken in Utrecht waar ik veldwerk heb gedaan, wetenschappers en studenten aan de Universiteit Utrecht, vrienden, kennissen – iedereen met interesse in de onderwerpen Corona en de digitalisering van een zondagse eredienst is welkom. Hopelijk wordt het een mooie gelegenheid om een gesprek te hebben. Klik hier voor meer informatie over het symposium.

Als u wilt komen hoor ik dit graag via een email naar v.e.dijkstra@uu.nl, z.s.m., maar voor 25 november, zodat ik een idee heb van het aantal mensen dat ik kan verwachten.

Ik hoop u daar te zien!

Met vriendelijke groet,

Veerle Dijkstra (RMA student 2019-2022)